Φοιτητικές Εργασίες – MasterPen

  • person Provider
  • directions_boat Worldwide

ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ MASTERS ΣΤΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υποστήριξη στην εκπόνηση σε παντός είδους Φοιτητικές Εργασίες, προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου, οποιουδήποτε επιστημονικού πεδίου των Πανεπιστημίων της Ελλάδας, Κύπρου και του εξωτερικού σε τιμές που δεν θα υπερβούν τον προϋπολογισμό σας!
Εμπιστεύεστε το Φοιτητικό Φροντιστήριο MasterPen για κάθε φοιτητική εργασία διότι στη MasterPen έχουμε ορίσει παραμέτρους ποιότητας και κατευθυντήριες γραμμές για όλους τους συγγραφείς της ομάδας μας για να διασφαλίσουμε ότι το έργο που λαμβάνετε είναι πρωτότυπο και πληροί τα υψηλότερα ακαδημαϊκά πρότυπα.

Η MasterPen είναι η μοναδική εταιρεία που ζητάει από τον πελάτη να κοστολογήσει την εργασία του!

Γιατί η MasterPen πάντα πρωτοπορεί και ποτέ δεν ακολουθεί!

Λόγω της τεράστιας εμπειρίας μας και του άριστου οργανωτικού μας μοντέλου καταφέραμε να χτυπήσουμε τις τιμές και όχι την ποιότητα!

Διότι η MasterPen είναι ένα BRAND και όχι μία ακόμη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο που προσφέρει υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές χωρίς ποιότητα!

Δωρεάν Κοστολόγηση

Πληρωμή σε 2 – 4 δόσεις

2 – 4 τμηματικές παραδόσεις!

Έλεγχος της παραγγελίας από τον πελάτη

Δίκαιες τιμές! Αδιαπραγμάτευτη Ποιότητα!

Αξιόπιστες Υπηρεσίες από εγγεγραμμένη εταιρεία

Καταγράφουμε Ρεκόρ Ικανοποίησης πελατών διότι:

  • ΑΡΤΙΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣΔιαθέτουμε την πιο άρτια δομημένη φόρμα δωρεάν κοστολόγησης προκειμένου να έχουμε πλήρη εικόνα των απαιτήσεων της εργασίας σας με στόχο την εξασφάλιση της επιτυχίας της. Ζητούμε να μας παρέχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να σας δώσουμε υπεύθυνα την προσφορά μας καθώς εμείς δεν επιβάλουμε κρυφές χρεώσεις κατόπιν σύναψης της συνεργασίας. Εμείς δεν αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ως αριθμούς, ως μία ακόμη συναλλαγή που αυξάνει την κερδοφορία μας αλλά είμαστε επαγγελματίες και στόχος μας είναι η επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας.
  • ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΚαθώς στόχος μας δεν είναι να πάρουμε την προκαταβολή από τον πελάτη χωρίς να μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, ζητούμε από κάθε συγγραφέα που καταθέτει προσφορά να μας διαβεβαιώσει για την πλήρη κατανόηση των απαιτήσεων της παραγγελίας. Θα λάβετε προσφορά από εμάς μόνο εφόσον ο συγγραφέας που προτίθεται να αναλάβει την υποστήριξη στη συγγραφή της εργασίας σας έχει κριθεί ως κατάλληλος βάσει του ακαδημαϊκού του επιπέδου, των θετικών αξιολογήσεων που λαμβάνει από τους πελάτες μας, του τομέα ειδίκευσης του και μας έχει διαβεβαιώσει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της με υπευθυνότητα και συνέπεια.
  • ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣΈχουμε ενστερνιστεί μια πολιτική η οποία υποστηρίζει ότι η επιτυχία μιας εταιρείας και των συνεργασιών της με τους πελάτες και συνεργάτες της στηρίζεται στον απόλυτο έλεγχο κάθε σταδίου της συνεργασίας και στην άριστη οργανωτική δομή. Εμείς δεν δημιουργήσαμε σύστημα διαχείρισης των παραγγελιών από τους συγγραφείς μας. Ως εταιρεία που σέβεται τους πελάτες της και κάθε ευρώ που λαμβάνει από αυτούς διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο κάθε παραγγελίας και επιτελεί το έργο της με υπευθυνότητα. Κάθε παραγγελία ελέγχεται τόσο από εμάς όσο και από τους πελάτες μας ούτως ώστε να εξασφαλίσουμε την επιτυχία κάθε παραγγελίας και την επικοινωνία μεταξύ των μερών χωρίς προβλήματα και άγχος.
  • ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΜε σκοπό την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος φροντίζουμε να κάνουμε τα πράγματα σωστά από την πρώτη φορά και η απόκλιση από το προσδοκώμενο για εσάς αποτέλεσμα να μην υπερβαίνει το 5%.Σύμφωνα με την πολιτική Customer order tracking και Progressive Delivery πραγματοποιούνται τμηματικές παραδόσεις προκειμένου να έχετε εικόνα και τον έλεγχο της παραγγελίας σας. Κατά την προοδευτική παράδοση, σας παρέχουμε τη δυνατότητα αξιολόγησης του εκάστοτε προσχεδίου όπως και της ενδεικτικής βιβλιογραφίας προκειμένου να λαμβάνουμε την ανατροφοδότηση σας έγκαιρα και να προβαίνουμε σε αναθεώρηση του εφόσον κρίνεται αναγκαίο.Μόλις το έργο ολοκληρωθεί το τμήμα ποιοτικού ελέγχου προβαίνει σε διεξοδικό έλεγχο λογοκλοπής με λογισμικό ανίχνευσης λογοκλοπής υψηλής ακρίβειας.
  • PREMIUM ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣΑρχή απαράβατη από την ίδρυση της εταιρείας μας είναι οι διαφανείς συνεργασίες και οι δίκαιες τιμές.Τα προγράμματα εκπτώσεων που παρέχουμε είναι τα εξής:
    • 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ 1Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ
    Πελάτης για πρώτη φορά; Καλωσορίσατε! Θα λάβετε έκπτωση της τάξεως του 20%!
    • 25% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤOΥΣ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
    Αγαπητέ μας πελάτη θα σας ανταμείψουμε για την αφοσίωση σας και θα σας παρέχουμε 25% έκπτωση σε κάθε νέα παραγγελία σας!
    • ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
    Για εσάς που θέλετε να μας αναθέσετε πάνω από 2 εργασίες προσφέρουμε έως 25% έκπτωση!
    • ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
    Αν μας συστήσετε σε φίλους σου και αναθέσουν κι εκείνοι την εργασία τους σε εμάς θα λάβετε όλοι έκπτωση!
    • TAKE FIVE ΥΠΗΡΕΣΙΑ – ΓΙΑ VIP ΦΟΙΤΗΤΕΣ
    Είναι η VIP υπηρεσία που προσφέρουμε στους εκλεκτούς πελάτες μας που μας έχουν αναθέσει άνω των 5 εργασιών τους. Αυτούς τους πελάτες τους τιμούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση και τους ανταμείβουμε με την υπηρεσία TAKE FIVE. Στην 6η εργασία, ανεξαρτήτως έκτασης, ακαδημαϊκού επιπέδου και πολυπλοκότητας θα σας παράσχουμε έναν από τους 5-star συγγραφείς για να σας βοηθήσει στη συγγραφή της εργασίας σας στη basic τιμή με στόχο τη 5 star βαθμολογία σας.
  • ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΛΟΠΗΟι συγγραφείς της ομάδας μας επιδεικνύουν απόλυτη συμμόρφωση με τον κώδικα ηθικής και επιστημονικής δεοντολογίας και δεν προβαίνουν σε επισφαλείς πρακτικές που συνιστούν ζήτημα λογοκλοπής. Δεν επιδεικνύουμε καμία ανοχή στη λογοκλοπή και ελέγχουμε όλα τα έργα για κειμενική ομοιότητα με το μόνο αξιόπιστο και αποδεκτό από την ακαδημαϊκή κοινότητα λογισμικό, το Turnitin, ώστε το ποσοστό λογοκλοπής να μην υπερβαίνει το επιτρεπτό όριο που θέτει το πανεπιστήμιο σας. Κατά την παράδοση της παραγγελίας σας θα σας στείλουμε μια δωρεάν αναφορά πρωτοτυπίας προκειμένου να βεβαιωθείτε για την αυθεντικότητα του έργου σας.
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΕπιλέγουμε τους ακαδημαϊκούς συγγραφείς μας βάσει μιας αυστηρής διαδικασίας αξιολόγησης που δίνει έμφαση σε κρίσιμες πτυχές: Προσόντα, Απόδοση, Πρωτοτυπία και Ποιότητα. Οι συγγραφείς μας έχουν αποφοιτήσει από φημισμένα πανεπιστήμια της Ελλάδας, Κύπρου, Ηνωμένου Βασιλείου, Γερμανίας, Γαλλίας, Αυστρίας, Ισπανίας και των Η.Π.Α. και διαθέτουν τουλάχιστον 1 μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο προκειμένου να υποστηρίξουμε τους σπουδαστές που φοιτούν σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού σε πανεπιστημιακές εργασίες όλων των ακαδημαϊκών επιπέδων στην ελληνική, αγγλική, γερμανική, γαλλική και ισπανική γλώσσα.